Om ATS Nordic

Om ATS Nordic

ATS Nordic er distributør af premium brands inden for især løb, cykling, ski, sejlads, trekking og outdoor. Vi forhandler en række high-end mærkevarer, som udmærker sig ved at være eksklusivt distribueret med højt serviceniveau og lagersupport.

UBR er et unikt norsk brand som bringer funktion og teknologi fra sportsverdenen over i eksklusive jakker og frakker, til dem som ønsker den mest avancerede funktionalitet og komfort til business brug.

COLE HAAN. Tilbage i 1928 blev COLE HAAN startet af Trafton Cole og Eddie Haan. Udgangspunktet har altid været at lave stilsikre kvalitetssko. Kombinationen komfort og æstetik resulterer i et niveau tæt på perfektion.

We Norwegians er et norsk Voss baseret producent af eksklusive merinould produkter med primært fokus på ski, leisure & fashion. Klassisk design og funktionalitet i en klasse for sig – til både damer og herrer. Bæredygtighed er en selvfølge. Buy better – Buy less.

Bestard. Siden 1940 er der blevet lavet outdoor fodtøj af højeste kvalitet. Bestard producerer bla. støvler til bjergbestigning og er en højt specialiseret producent af håndlavede sko og støvler. Kvalitet er det man gerne vil måles på og en æressag.

X-BIONIC/X-SOCKS er Schwezisk high-end beklædning til ski, løb, cykling og trekking. Innovativ og videnskabelig produktudvikling resulterer i markedets mest avancerede sportstøj.
Kåret som verdens mest innovative sportsbrand de sidste 15 år.

SLAM er italiensk sejlertøj og maritimt inspireret casual wear. Sejlertøjets tekniske og funktionelle egenskaber kombineres med stilsikkert italiensk design og pasform.

O2. New York baseret producent af løbesko, hvor kvalitet er omdrejningspunktet.
Målrettet dedikerede løbebutikker – meget selektiv distribution.