Om ATS Nordic

Om ATS Nordic

ATS Nordic er distributør af premium brands inden for især løb, cykling, ski, sejlads, trekking og outdoor. Vi forhandler en række high-end mærkevarer, som udmærker sig ved at være eksklusivt distribueret med højt serviceniveau og lagersupport.

X-BIONIC/X-SOCKS er Schwezisk high-end beklædning til ski, løb, cykling og trekking. Innovativ og videnskabelig produktudvikling resulterer i markedets mest avancerede sportstøj.

Kåret som verdens mest innovative sportsbrand de sidste 13 år.

SLAM er italiensk sejlertøj og maritimt inspireret casual wear. Sejlertøjets tekniske og funktionelle egenskaber kombineres med stilsikkert italiensk design og pasform.

UBR er et unikt norsk brand som bringer funktion og teknologi fra sportsverdenen over i eksklusive jakker og frakker, til dem som ønsker den mest avancerede funktionalitet og komfort til business brug.

We Norwegians er et norsk Voss baseret producent af eksklusive merinould produkter med primært fokus på ski, leisure & fashion. Klassisk design og funktionalitet i en klasse for sig – til både damer og herrer. Bæredygtighed er en selvfølge.